INICI Activitats a Barcelona Casa Mila - La Pedrera
Casa Mila - La PedreraCasa Milà - La Pedrera


BARCELONA


La culminació de l'obra de Gaudí

Us proposem una visita a la Casa Milà, més coneguda com La Pedrera, l'última obra civil del gran arquitecte Antoni Gaudí, Patrimoni de la Humanitat per l'Unesco i un dels màxims exponents del seu llegat a la ciutat de Barcelona, a més de ser un dels edificis més destacats del segle XX.

La Pedrera Essencial

Amb la vostra entrada podreu gaudir d'un dels espais més singulars i magnífics de Barcelona, la Casa Milà o La Pedrera, nom amb el qual els veïns designaven despectivament l'edifici pel seu disseny trencador. Us rebrà la seva espectacular façana, de formes ondulades i ferros forjats retorts que decoren les balconades, i us donaran la benvinguda amb un recorregut pels espais més significatius d'aquest fantàstic edifici.

Començareu la visita per la part més alta. De cop us veureu envoltats de formes sinuoses i desnivells, això voldrà dir que us trobeu en un dels elements més característics de La Pedrera, el terrat, amb les xemeneies de formes màgiques tan característiques de tota l'obra de Gaudí. Tot baixant a les golfes hi trobareu un espai que acull l'única exposició dedicada a la vida i obra de Gaudí. Coneixereu les seves creacions mitjançant maquetes i plànols, objectes i dissenys, fotografies i vídeos.

A continuació podreu visitar un pis de La Pedrera amb una recreació d'un habitatge de principis del segle XX que ens acosta a l'estil de vida d'una família burgesa, amb el mobiliari, equipaments domèstics de l'època i els elements ornamentals dissenyats per Gaudí. Per concloure la visita podreu veure els patis, una mostra de les innovacions de Gaudí, on podreu admirar la inspiració natural de tot l'edifici.

Actualment aquest edifici és un important centre cultural de referència a la ciutat de Barcelona pel conjunt d'activitats que organitza i pels diferents espais museístics i d'ús públic que inclou.

Preus:

Adult: 25.00 €

Estudiant i + 65 anys: 19.00 €

Nen 7 a 12 anys: 12.50 €


Horari Pedrera de dia:
  • Del 4/1 al 2/3: dilluns a diumenge, de 9 a 18.30h. (últim accés: 18h).
  • Del 3/3 al 5/11: dilluns a diumenge, de 9 a 20.30h. (últim accés: 20h).
  • Del 6/11 al 24/12: dilluns a diumenge, de 9 a 18.30h. (últim accés: 18h).
  • Del 26/12 al 3/1/18: dilluns a diumenge, de 9 a 20.30h. (últim accés: 20h).


Què inclou la vostra reserva?:

  • Entrada de dia a La Pedrera: inclou: patis de Provença i Passeig de Gràcia, Terrat, Espai Gaudí (golfes), El Pis d’Època, Planta Noble (sala d’exposicions temporal). Audioguies en 10 idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany, portuguès, italià, rus, xinès, japonès i coreà.

La Pedrera Premium

Una visita sense presses ni cues per entendre Antoni Gaudí i la seva obra mestra, La Pedrera.

Podràs venir el dia que ho desitgis a l'hora que vulguis, dintre de l'horari d'obertura de l'edifici de dia, sense avisar i per descomptat sense cues ni esperes, com tu et mereixes.

Com a visitant Premium, rebràs una guia visual exclusiva de La Pedrera.

Audioguia gratuïta: català, castellà, anglès, francès, alemany, portuguès, italià, rus, xinès, japonès i coreà.

Recorregut: Patis de Provença i Passeig de Gràcia, Terrat, Espai Gaudí (golfes), El Pis d’Època, Planta Noble (sala d’exposicions temporal)

Cada dia a partir de les 9 h

Preus:

Adult: 32.00 €

Nen 7 a 12 anys: 12.50 €
La Pedrera Night experience

Un experiència nocturna espectacular

Tant si heu visitat La Pedrera prèviament com si ho feu per primera vegada descobriu com canvia quan, en fer-se fosc, l'espai es transforma i la seva silueta màgica acull un paisatge nocturn, nou i misteriós, tal com passa a un bosc, al desert i en general a la natura, gran musa del genial arquitecte Antoni Gaudí. Una experiència inoblidable que no us podeu perdre!

Barcelona és una ciutat que es transforma quan el sol s'amaga i una certa màgia i misteri ho envolten tot, i els seus edificis desvetllen aleshores altres atractius. De tots, potser el més encisador és, aquesta obra mestra d'Antoni Gaudí. Us convidem a descobrir la Casa Milà de nit!.

Amb aquesta visita íntima i exclusiva descobrireu els secrets que l'edifici amaga quan es fa fosc i sereu testimonis privilegiats de les vides, costums i petites històries dels veïns d'aquesta singular residència, ara fa 100 anys. Comprovareu com cada racó és una mostra de la imaginació i el geni de Gaudí, tot i que en cap moment va renunciar a la funcionalitat de cada espai i element.

Passadissos serpentejants que us transportaran a l'interior d'una cova, onades de mar que amaguen tranquils éssers marins, teranyines de ferro forjat, xemeneies que semblen guerrers gegants i moltes altres formes en què la pedra i els materials cobren vida en un ball de magnífics detalls. Un inoblidable viatge a l'origen de la vida, l'essència de l'arquitectura de Gaudí.

Preus:

Adult: 35.00 €

Nen 7 a 12 anys: 17.50 €


Què inclou la vostra reserva?:
  • Visita guiada, amb elements museogràfics introduïts especialment per tal de ressaltar l'aspecte més màgic de l'edifici de nit. Espectacle audiovisual (mapping) extraordinari al terrat de La Pedrera, projeccions en diversos espais, itineraris pels indrets més singulars de l'edifici (patis, Espai Gaudí i terrat).
  • Copa de cava i "arrugats" de xocolata al final de la visita.


Durada: 1 hora i 15 minuts aprox.
Punt de trobada: La Pedrera. Entrada principal Passeig de Gràcia. Metro: L3 i L5, parada Diagonal. Bus: 7, 16, 17, 22, i 24.

Horaris i idiomes: Català, Castellà o Anglès.


Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Adults: (*)
Indicar el número de Adultos.
Adults (+ 65 anys) o estudiants:
Indicar el número de Adultos.
Nens (7 a 12 anys):
Indicar el número de niños.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2023 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.