INICI Activitats a Barcelona Aquarium Barcelona
Aquarium Barcelona
Aquàrium


BARCELONADescobriu la fauna submarina del Mediterrani i gaudiu de l'Oceanari més gran d'Europa. Passegeu per les exposicions permanents amb més de 35 aquaris i entre taurons per un túnel submarí de més de 80 metres. Submergiu-vos a l'Aquàrium de Barcelona!

L'Aquàrium de Barcelona, situat al Port Vell de la ciutat, és el centre marí lúdic i educatiu més important del món en temàtica mediterrània. Tota una referència d'oci que ja ha estat visitada per més de catorze milions de persones. Que no us ho expliquin, compreu ara la vostra entrada i salteu-vos la cua.

L'Aquàrium de Barcelona és un lloc privilegiat per conèixer el fons del mar amb tots els seus habitants. Podreu fer-ho gràcies a trenta-cinc aquaris mediterranis i tropicals, on viuen onze mil exemplars d'aproximadament quatre-centes cinquanta espècies diferents. El més gran i espectacular és l'Oceanari, una instal·lació única a Europa, de cinc metres de profunditat i trenta sis metres de diàmetre, travessat per un túnel transparent de més de 80 metres de longitud on podreu passejar a pocs centímetres de taurons, orades, morenes, peixos lluna, rajades i de moltes altres espècies.

Amb la vostra entrada també podreu accedir a les exposicions permanents Planeta Aqua i Explora!, que us mostrarà la importància del medi aquàtic en el planeta terra i on els més petits podran descobrir el món del mar mitjançant els sentits. En sortir, trobareu a la vostra disposició diferents serveis com ara cafeteria, botiga, auditori i foto record d'entre altres.

Preus:

Adult: 25.00€

Nen 5 a 10 anys: 18.00€

Nen 3 a 4 anys: 10.00€


HORARI D'OBERTURA:

Cada dia 10:00h

Adreça: Moll d'Espanya del Port Vell s/n. Metro: L3, parada Drassanes; o L4,parada Barceloneta. Bus: 14, 59, 64, 120, D20, H16 i V17.

Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Adults: (*)
Indicar el número de Adultos.
Nens (5 a 10 anys):
Indicar el número de niños.
Nens (3 a 4 anys):
Indicar el número de niños.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2024 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.