INICI Activitats a Barcelona Barcelona card
Barcelona card
Barcelona Card


Barcelona City Card


BARCELONA

La targeta de ciutat oficial

Descobriu moltes de les activitats culturals i d'oci de Barcelona, gratis o amb un preu reduït, amb la Barcelona Card. Us podreu moure en tren fins a l'aeroport i fer ús del transport públic de la ciutat de forma gratuïta, a més de tenir accés lliure a alguns museus i més de 85 descomptes.

AVANTATGES:

A Barcelona podreu veure el millor Gaudí a la Sagrada Família, la Pedrera i la Casa Batlló, rememorar les victòries del Barça al Museu del Futbol Club Barcelona, gaudir amb els més petits a les Golondrinas i al Zoo de Barcelona o descobrir les meravelles del Museu Nacional d'Art de Catalunya i altres museus. Doncs a tot això i molt més us dóna accés, gratis o amb un preu reduït, la Barcelona Card.

Amb una sola targeta podreu accedir de franc al metro, autobusos, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, tramvies, fins i tot al tren i/o metro a l'aeroport de Barcelona. Estalviareu temps i diners, ja que, a més, podreu accedir gratuïtament o amb grans descomptes als museus més importants de Barcelona i a molts llocs d'interès, visites i tours, oci, espectacles, locals nocturns, restaurants, transports singulars i altres serveis.

I per als més petits teniu la Barcelona Card Kids, (4-12 anys) que us ofereix tots els avantatges de la Barcelona Card per gairebé el mateix preu que un passi de transport públic.


Preu:

Barcelona Card 3-dies Adults: 48.00 €

Barcelona Card 3-dies Nen (4-12): 26.00 €


Barcelona Card 4-dies Adults: 58.00 €

Barcelona Card 4-dies Nen (4-12): 35.00 €


Barcelona Card 5-dies Adults: 63.00 €

Barcelona Card 5-dies Nen (4-12): 40.00 €Què inclou la vostra reserva?:


  • Accés gratuït i sense cues a equipaments com ara el Museu Nacional d'Art de Catalunya, Fundació Joan Miró, Fundació A. Tàpies, centres del Museu d'Història de Barcelona, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Museu del Modernisme Català, Museu Egipci de Barcelona, i molts més. Vegeu llistat
  • Transport públic gratuït: metro i autobusos urbans de Transports Metropolitans de Barcelona, línies urbanes de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, tramvies, metro i tren a l'aeroport de Barcelona i Renfe Rodalies zona 1.
  • Guia en sis idiomes (català/castellà/anglès/francès/alemany/italià) que inclou informació sobre les gratuïtats i els descomptes amb ubicació al plànol general de Barcelona.
  • Plànol de la xarxa de metro.

Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Adults: (*)
Indicar el número de Adultos.
Nens (4 a 12 anys):
Indicar el número de niños.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2023 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.