INICI Activitats a Barcelona Park Guell
Park Guell
Park GüellBARCELONA

Park Güell

Natura i arquitectura en harmonia

Si hi ha una obra de Gaudí on la natura i l'arquitectura arriben a una identificació plena i sorprenent, aquesta obra és sense cap mena de dubte el Park Güell de Barcelona. El que inicialment es projectà com una ciutat-jardí a l'estil anglès –d'aquí el nom de Park- va esdevenir finalment el parc públic més singular de Barcelona.

El Park Güell fou un intent de crear una urbanització en plena natura a l'antiga vila de Gràcia, un projecte immobiliari ambiciós impulsat per Eusebi Güell, mecenes de Gaudí. La propietat, de terreny irregular, tenia 15 hectàrees i s'hi havien d'aixecar un total de 40 cases unifamiliars. Només se'n van construir dues, una de les quals va ser ocupada pel propi Gaudí i és actualment, la seva Casa-Museu. L'arquitecte treballà entre 1900 i 1914 en les obres de condicionament del Park Güell, projectant les seves inquietuds urbanístiques amb la construcció de camins, porxos i viaductes plenament integrats en la natura de Barcelona.

La imaginació desbordant tan pròpia de l'obra de Gaudí es fa ben palesa en els diferents elements que avui sorprenen als visitants de tot el món que s'apropen a Barcelona. Els pavellons d'entrada al Park Güell, inicialment destinats a consergeria, acullen actualment el Centre d'Interpretació del Park Güell. L'escalinata, amb el famosíssim drac de ceràmica de colors, dóna accés a la sala hipòstila, un espai impressionant de 86 columnes que suporta el pes de la gran plaça que hi ha al damunt. El banc ondulat que ressegueix el perímetre de la plaça és obra de Jujol, un dels col·laboradors de Gaudí en la construcció d'aquest parc únic a l'antiga vila de Gràcia, que ha estat declarat Patrimoni de la Humanitat.

El Park Güell de Barcelona regula l'entrada de visitants a la zona monumental, que serveix per gestionar l'espai amb termes de qualitat de servei, eficàcia i sostenibilitat per tal de garantir la qualitat de la visita turística així com el lleure de veïns i usuaris. Es recomana la compra anticipada de les entrades per evitar temps d'espera i poder reservar l'hora d'accés.


A partir de l'1 d'Abril, a l’adquirir la vostra entrada teniu inclòs l’accés al BUS GÜELL. El bus llançadora que us portarà de manera ràpida i directa al Park Güell des de la parada de metro d’Alfons X (metro L4, BUS HX).

En només 15 minuts arribareu al Park Güell.


Preu visita lliure:

Adults:  13.00 €

Adults + de 65 anys: 10.00 €

Nens 7 a 12 anys: 10.00 €

Tots els visitants, inclosos els nens de 0 a 6 anys, haureu de dur l'entrada corresponent, encara que aquesta sigui gratuïta.

Horaris:

De l'1 de gener al 25 de març:  
de 8.30h a 18.30h (última hora d'accés a les 17.30h)

Del 29 d'octubre al 31 de desembre:  
de 08.30h a 18.30h (última hora d'accés a les 17.30h)

Del 26 de març al 30 d'abril: 
de 08.00h a 20.30h (última hora d'accés a les 19.30h)

De l'1 de maig al 27 d'agost:
de 08.00h a 21.30h (última hora d'accés a les 20.30h).

Del 28 d'agost al 28 d'octubre:
de 08.00h a 20.30h (última hora d'accés a les 19.30)


Visites guiades

El Park Güell us ofereix un servei de visites guiades en diferents idiomes per tal que conegueu de primera mà la història i la simbologia d'aquest espai, una de les obres més completes d'Antoni Gaudí.

Acompanyats per un guia especialitzat, la visita guiada us permetrà endinsar-vos en la Barcelona de finals del segle XIX, conèixer els secrets de l'arquitectura gaudiniana i la seva harmonia perfecta amb la natura i la sostenibilitat. Durant la visita, es fa un recorregut d'una hora, aproximadament, pels punts d'interès més emblemàtics del Park Güell, en els quals reviureu la història i connectareu amb els valors del modernisme, l'obra de Gaudí i el conjunt del Park com a referent d'urbanisme modernista.

Visita guiada convencional

Preu visita:

Adults: 25.00 €

Adults + de 65 anys i nens 7 a 12 anys: 22.00 €

Nens menors de 7 anys: gratuït

Recorregut guiat pels espais més emblemàtics de l’Eix Monumental en grups de fins a 25 persones. Les visites guiades s’ofereixen en català, castellà, anglès i francès.

Horaris preestablerts.

Tour guiat Park Güell

Endinseu-vos en el Park Güell, una meravellosa obra del geni del modernisme, Antoni Gaudí, a través d'aquesta visita guiada a la ciutat-jardí, una de les obres més encisadores d'aquest moviment artístic.

Preu visita guiada:

Adult o nen: 31.00 €

Nens 3 a 6 anys: 14.00 €


  • Del 1 d'abril al 31 d'octubre:
    • En castellà: diari, a les 10h30 i 16h30.
  • Del 1 de novembre al 31 de març: castellà, a les 12h00.

Què inclou la vostra reserva?:

  • Visita d'una hora i mitja conduïda per un guia professional.
  • Entrada al Park Güell.

Punt de trobada: Gaudí Experience. c/ Larrad, 41. Metro: L3, parada Vallcarca o Lesseps. Bus: 24, 32, 92, 116 i H6.

  • El guia portarà paraigües de color verd amb el logotip de Julià Travel.
  • Cal presentar presentar-se al punt de sortida 15 minuts abans de l'inici de la visita.
  • Visita gratuïta pels menors de 6 anys.Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Adults: (*)
Indicar el número de Adultos.
Adultos (+ 65 anys):
Indicar el número de niños.
Nens (7 a 12 anys):
Indicar el número de niños.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2024 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.