INICI Activitats a Barcelona Articket Bcn
Articket Bcn

ARTICKET BCN

Passaport de l’art de Barcelona


BARCELONA
Viu l’experiència de l’art

Els millors museus d’art


Els 6 millors museus d’art de Barcelona en 1 sola entrada.
Sense cues   (grups sota reserva).
Estalvia’t el 45% del preu normal de l’entrada.


Preu per persona: 35.00 €


Què inclou la reserva ?:

Entrada vàlida per visitar el Museu Picasso, la Fundació Joan Miró, el Museu Nacional d'Art de Catalunya, el CCCB, la Fundació Antoni Tàpies i el MACBA.


Museu Nacional d’Art de Catalunya

El Museu Nacional d’Art de Catalunya presenta una col·lecció de pintures murals romàniques única al món. També és un centre de referència del modernisme, amb obres de Gaudí provinents de la Casa Batlló o la Sagrada Família. Des de la terrassa-mirador podreu gaudir d’unes vistes en 360 graus de Barcelona.

Fundació Joan Miró

Estic content d’haver creat un espai obert, un indret on la gent pugui passejar-se i aprendre.

Anys després que Miró pronunciés aquestes paraules, la Fundació Joan Miró s’ha convertit en un museu de renom internacional on els visitants poden gaudir i aprofundir en el coneixement de l’obra de l’artista, un centre dinàmic que exhibeix una àmplia gamma de disciplines d'art contemporani.

Museu Picasso

El Museu Picasso, inaugurat el 9 de març de 1963, és el centre de referència dels primers anys d'aprenentatge de Pablo Picasso. Les 4.355 obres de la col·lecció del museu revelen el geni del jove artista.

MACBA

El Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) ofereix un atractiu programa expositiu de l’art contemporani més destacat. Situat al barri del Raval, a dos minuts a peu de la plaça de Catalunya i en un edifici emblemàtic dissenyat per Richard Meier, compta amb suggestives exposicions per als amants de l'art i una col·lecció de més de 5.800 obres. La llibreria és un espai fantàstic on podeu trobar regals originals i objectes dissenyats per artistes.

CCCB

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) és un espai per a exposicions i activitats centrat en la ciutat i la cultura contemporània. Un centre obert al cinema, la música, les arts escèniques i tot allò que tingui a veure amb l’experimentació artística. Acosteu-vos-hi i descobriu què us hi espera.

Fundació Antoni Tàpies

La Fundació Antoni Tàpies va ser creada per promoure el coneixement de l’art modern. La fundació acull una de les col·leccions públiques més completes de l’obra de Tàpies, i organitza activitats i exposicions temporals d’art contemporani.
Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Persona a partir de 16 anys: (*)
Indicar el número de Adultos.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2023 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.