INICI Activitats a Barcelona Casa Amatller
Casa Amatller

Casa Amatller


BARCELONACasa Amatller

Al bell mig de la ciutat comtal s'hi troba la Casa Amatller, un edifici de Puig i Cadafalch que, juntament amb la Casa Batlló de Gaudí i la Casa Lleó Morera de Domènech i Muntaner, forma part de la famosa "Illa de la Discòrdia". Descobriu-ne el motiu i reviviu l'atmosfera de la Barcelona burgesa i modernista!.
L'industrial xocolater Antoni Amatller va comprar una finca al número 101 (després 41) del Passeig de Gràcia de Barcelona: una casa de planta baixa i quatre pisos amb jardí. Amatller en va encarregar la remodelació a Josep Puig i Cadafalch i així és com comença la història d'una de les cases més emblemàtiques de la ciutat.

La intervenció de l'arquitecte va donar lloc a una transformació radical de l'edifici. Puig i Cadafalch va saber combinar l'arquitectura modernista, basada en l'ús de les arts tradicionals, amb un estil neogòtic i un insòlit acabament esglaonat inspirat en les cases dels Països Baixos. Puig i Cadafalch va comptar, a més, amb els millors artistes de l'època, com ara l'escultor Jujol.

La casa conserva tot el mobiliari i decoració originals, a més d'una important col·lecció de vidre arqueològic. I és que a més d'empresari, sabíeu que els xocolates Amatller continuen elaborant-se avui dia?. Al final de la visita podreu gaudir d'una exclusiva tassa de xocolata desfeta amb pa al vestíbul de la Casa Amatller.

Visita audioguiada


Disposem d'audioguies en 7 idiomes: Català, Castellà, Anglès, Francès, Italià, Alemany i Xinès.


Durada: 50 minuts aprox Visita l’habitatge modernista de l’industrial xocolater, fotògraf viatger i col•leccionista d’art Antoni Amatller. Viu l’experiència de conèixer com vivien al 1900 en una casa completament restaurada que conserva gran part del mobiliari i decoració originals modernistes. Dissenyada per l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch, la Casa Amatller (1898-1900) és una de les seves obres mestres.

De dilluns a diumenge – de 10 h de 19 h cada 20 minuts


Preus:

Adults: 19.00 €

Nens i joves de 8 a 30 anys:  12.00 €

Jubilats + 65 anys: 16.00 €
Visita Guiada

Inclou visita guiada i una tassa de xocolata desfeta Amatller. Coneix en profunditat la Casa Museu Amatller de la mà d’un guia especialitzat. La Casa Amatller (1898-1900) és una obra mestra de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch i l’habitatge de l’industrial xocolater, fotògraf viatger i col•leccionista d’art Antoni Amatller. Inaugurada com a casa museu el 2015 després d’una exhaustiva restauració, presenta l’atmosfera original modernista del 1900 i conserva gran part del mobiliari i decoració de l’època.


Preus:

Adults: 21.00 €

Nens i joves de 8 a 30 anys:  14.00 €

Jubilats + 65 anys: 18.00 €


De dilluns a diumenge – 10 h Anglès, 11 h Castellà i 12 h Català

Durada: 1 horaTancat: 25/12.
Punt de trobada: Passeig de Gràcia, 41. Metro: L2, L3 i L4; parada Passeig de Gràcia. Bus: H10, V15, 7, 22 i 24. FGC: Provença. Rodalies Renfe: parada Passeig de Gràcia.Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Adults: (*)
Indicar el número de Adultos.
Adultos (+ 65 anys):
Indicar el número de niños.
Nens/Joves (8 a 30 anys):
Indicar el número de niños.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2024 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.