INICI Activitats a Barcelona Casa Amatller
Casa Amatller

Casa Amatller


BARCELONACasa Amatller

Al bell mig de la ciutat comtal s'hi troba la Casa Amatller, un edifici de Puig i Cadafalch que, juntament amb la Casa Batlló de Gaudí i la Casa Lleó Morera de Domènech i Muntaner, forma part de la famosa "Illa de la Discòrdia". Descobriu-ne el motiu i reviviu l'atmosfera de la Barcelona burgesa i modernista!.
L'industrial xocolater Antoni Amatller va comprar una finca al número 101 (després 41) del Passeig de Gràcia de Barcelona: una casa de planta baixa i quatre pisos amb jardí. Amatller en va encarregar la remodelació a Josep Puig i Cadafalch i així és com comença la història d'una de les cases més emblemàtiques de la ciutat.

La intervenció de l'arquitecte va donar lloc a una transformació radical de l'edifici. Puig i Cadafalch va saber combinar l'arquitectura modernista, basada en l'ús de les arts tradicionals, amb un estil neogòtic i un insòlit acabament esglaonat inspirat en les cases dels Països Baixos. Puig i Cadafalch va comptar, a més, amb els millors artistes de l'època, com ara l'escultor Jujol.

La casa conserva tot el mobiliari i decoració originals, a més d'una important col·lecció de vidre arqueològic. I és que a més d'empresari, sabíeu que els xocolates Amatller continuen elaborant-se avui dia?. Al final de la visita podreu gaudir d'una exclusiva tassa de xocolata desfeta amb pa al vestíbul de la Casa Amatller.

Visita videoguiada


La visita es realitza amb una tablet multimèdia (cat-esp-eng-fr) i sempre acompanyat per un guia del museu. Inclou la videoguia i una tassa de xocolata Amatller. Durada: 40 minuts aprox Visita l’habitatge modernista de l’industrial xocolater, fotògraf viatger i col•leccionista d’art Antoni Amatller. Viu l’experiència de conèixer com vivien al 1900 en una casa completament restaurada que conserva gran part del mobiliari i decoració originals modernistes. Dissenyada per l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch, la Casa Amatller (1898-1900) és una de les seves obres mestres.Preus:

Adults: 19.00 €

Nens de 7 a 12 anys: 9.50 €
Visita Guiada

Duració: 1 hora. Inclou visita guiada i una tassa de xocolata desfeta Amatller. Horaris i idiomes: 11h (anglès), 12h (català) i 17h (castellà) Coneix en profunditat la Casa Museu Amatller de la mà d’un guia especialitzat. La Casa Amatller (1898-1900) és una obra mestra de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch i l’habitatge de l’industrial xocolater, fotògraf viatger i col•leccionista d’art Antoni Amatller. Inaugurada com a casa museu el 2015 després d’una exhaustiva restauració, presenta l’atmosfera original modernista del 1900 i conserva gran part del mobiliari i decoració de l’època.


Preus:

Adults: 24.00 €

Nens de 7 a 12 anys: 12.00 €

Tancat: 25/12.
Punt de trobada: Passeig de Gràcia, 41. Metro: L2, L3 i L4; parada Passeig de Gràcia. Bus: H10, V15, 7, 22 i 24. FGC: Provença. Rodalies Renfe: parada Passeig de Gràcia.


Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Adults: (*)
Indicar el número de Adultos.
Adultos (+ 65 anys):
Indicar el número de niños.
Nens (7 a 12 anys):
Indicar el número de niños.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2023 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.