INICI Activitats a la Costa Brava Empordalia
Empordalia
Empordàlia

Celler i trull cooperativista


zona PAU

Empordàlia és la unió de petits productors de la comarca de l’Empordà, que treballem la terra des de fa moltes generacions. El nostre compromís no és cap més que saber reunir en cada ampolla bagatge i qualitat. Per això, ens proposem que tota anyada conservi els trets definidors d’aquesta petita regió.

Empordàlia neix de la unió dels antics cellers cooperatius de Pau, Roses i Vilajuïga. Tres pobles, moltes terres i una collita exclusiva més enllà dels termes propis.

Visita al celler amb tast de vins i oli

Al cor de l’Empordà trobaràs Empordàlia on t’oferim tot l’any gaudir d’una jornada a la nostra cooperativa de Pau on podràs veure el molí antic d’oli i l’actual, així com el nostre celler. A més et proposem una degustació de tres vins , l’Oli de Pau i tastets de “l’Empordà a Taula”.

De dimarts a divendres visites a les 11:00h o a les 16:00h
Caps de setmana visites a les 11:00h

Preu: 15.00 € per persona

Visita a les vinyes i esmorzar

Empordàlia et proposa quedar a les 09.00h del matí al Celler de Vilajuïga. Anirem amb vehicles privats fins a les vinyes de Macabeu, Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon situades a Vilamaniscle. Veurem i palparem els raïms i els diferents sols de cada varietat i anirem amb vehicles fins a un mirador per poder veure tota l'extensió de vinya de l'Empordà. Després serà el torn de tornar a Vilajuïga per gaudir d'un esmorzar de forquilla basat en:

Torrades a escollir entre:
Truita, truita de botifarra de perol, botifarra de perol esparracada, galta de porc, salsitxes al vi blanc Sinols o panxeta

I acompanyat de:
- Vi Sinols
- Assortit de galetes
- Porronet de Garnatxa
- Cafès

Preu: 25.00 € per persona
Fes-te el most

Si voleu gaudir d' una experiència molt especial i posar-se a la pell del veremador, no us ho podeu perdre la nostra activitat d’estiu: Fes-te el Most, una activitat familiar, divertida i original! El punt de trobada és el celler de Vilajuïga, a les 9:30 hores. Tot estarà disposat per sortir a les 10:00 hores en trenet cap a les vinyes. Allà, els participants tallaran el raïm i el posaran en caixes. L' esmorzar es farà a la mateixa vinya i l' activitat seguirà, aleshores, al celler de Vilajuïga. És aquí on tocarà aixafar els raïms amb els peus, premsar el most, i finalment, embotellar-lo.

Preus:

Menors de 8 anys: gratuït

De 8 a 18 anys: 12.00 €

Majors de 18 anys: 25.00 €


Fes-te l'Oli

El dia escollit serà al novembre o desembre. L' activitat començarà a les 9:30h al celler de Pau. Visitarem olivars nous i centenaris amb trenet, collirem olives de forma tradicional i tornarem al celler, on gaudirem d' un esmorzar, mentre esperem el remolc amb les olives. Veurem, pas a pas, com s'elabora l' oli, i en finalitzar, l'embotellarem.

És una activitat molt familiar i divertida, perfecte per passar una bona estona i aprendre més sobre el món de l' oli d' oliva. Places limitades!

Preus:

Menors de 8 anys: gratuït

De 8 a 16 anys: 12.00 €

Majors de 16 anys: 25.00 €
Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Adults: (*)
Indicar el número de Adultos.
Nens (8 a 18 anys):
Indicar el número de niños.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2024 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.