INICI Activitats a la Costa Brava Mas Llunes
Mas Llunes

Mas Llunes

Celler


Zona GARRIGUELLA
Treballem amb varietats autòctones com la Garnatxa i la Carinyena i extremem les atencions a les nostres vinyes ja que el secret de la nostra qualitat està en cuidar la matèria prima.


A casa nostra acostumem a dir que d’unes vinyes extraordinàries surt un raïm extraordinari. I d’un raïm extraordinari surt un vi excepcional. Aquesta és la principal raó per la que només elaborem vins de vinyes pròpies, algunes amb més de cent anys d’antiguitat. Quan tens tresors com aquests no hi ha ningú millor que tu mateix per cuidar-los.

 

Visita el celler

Vols descobrir com es fa el vi? Vine a conèixer la nostra manera de fer i viu una nova experiència. Podràs veure com mimem el raïm , com s’envelleixen el nostres negres a les bótes de roure francès i el millor de tot, acabaràs amb un tast dels nostres millors vins que han estat premiats internacionalment.

Preu: 17.00 €


Visita històrica

T’agradaria trepitjar les nostres vinyes situades a un antic camp d’aviació de la Guerra Civil? Apunta’t a aquesta activitat i endinsa’t en el segle passat entre búnquers, refugis i tota mena de construccions defensives que envolten Garriguella. Tens molt per descobrir!

Preu: 18.00 €


Tast Sensorial

Visita el celler i viu una experiència única que barreja la música, la llum i les imatges amb els colors, els gustos i els aromes del vi.

Deixa’t sorprendre!


Preu: 21.00 €


Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Adults: (*)
Indicar el número de Adultos.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2024 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.