INICI Activitats a la Costa Daurada Ferrari Land
Ferrari LandFerrari Land

PORTAVENTURA WORLD

Parc temàtic

VILA-SECA - SALOU
Viu l'autèntica experiència Ferrari en 70.000 m2 d'emoció, adrenalina i diversió. Un parc temàtic únic a Europa en el qual podràs gaudir amb la teva família d'una experiència apassionant, i així, descobrir tots els secrets de la mítica marca italiana i del seu creador, Enzo Ferrari.


Prepara't per gaudir de la tecnologia i innovació més impressionant en les atraccions i experiències del 3er parc temàtic de PortAventura World Parks & Resort.

VIU LA PASSIÓ DE FERRARI A PORTAVENTURA WORLD

Gaudeix de Ferrari Land per primera vegada a Europa. 70.000 m2 d’autèntica diversió en un parc temàtic únic. Vine i descobreix una experiència insòlita per a tota la família. No et serà indiferent!

Atraccions noves i espectaculars del món de Ferrari. L’accelerador vertical més alt i ràpid d’Europade 112 m d’altura, amb el qual passaràs de de 0 a 180 km/h en 5 segons.

Dues torres de rebot de més de 55 metres d’alturai llançament en 2 direccions. Adrenalina pura.

Al parc t’hi espera un autèntic circuit de curses familiar amb una pista de 570 metres. Prepara’t per sentir l’emoció de la velocitat en primera persona amb 8 simuladors (6 per a adults i 2 d’infantils) amb els quals viuràs l’experiència de la conducció en la F1.

Descobreix la Itàlia més autèntica amb la recreació temàtica del bressol de la Scuderia Ferrari, que inclou les façanes principals del Colisseu, la Scala i el Campanar de Sant Marc. Passeja pels carrers i descobreix una botiga magnífica amb els productes més exclusius de la marca. Gaudeix dels sabors típics d’una autèntica trattoriaque t’ofereix els millors plats de la gastronomia italiana.
Entrada d'un dia d'accés a Ferrari Land.

             

Preus:

Segons temporada: A partir de

19.00 € Adults.

17.00 € Nens de 4 a 10 anys / + 60 anysObertura diària fins el 10 de Novembre 2024. Dissabte i Diumenge resta de temporada.

Horari: de 16h00 a 22h00.Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Adults: (*)
Indicar el número de Adultos.
Adultos (+ 60 anys):
Indicar el número de niños.
Nens (4 a 10 anys):
Indicar el número de niños.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2024 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.