INICI EXCURSIONS MAGIC CATAMARAN CAP DE CREUS
MAGIC CATAMARAN CAP DE CREUS
Excursió de 5h30m

direcció Cap de Creus.

De 09h30 a 15h00
Creuer de matí  9:30 - 15:00 h (5 h 30 m )


Sortida de Roses de l’espigó Ginjolers, naveguem a vela per la bella costa entre Roses i Cadaqués amb les seves cales solitàries vorejades de pins i bruscos penya-segats fins al Cap de Creus, passem per Cala Montjoi amb l'emblemàtic Restaurant "El Bulli" del millor cuiner del món, Ferran Adrià, aviat veiem la gran entrada del pintoresc poble de Cadaqués amb les seves característiques cases blanques vorejant la seva riba, passem pel famós Port Lligat on es troba la casa de Salvador Dalí i gaudim de la característica costa rocosa assotada pels vents de l'hivern del Cap de Creus, i al capdamunt el seu far. Farem parada a Cala Culip o Cala Guillola - és temps de banyar-se, prendre el sol i gaudir de l'entorn exclusiu - la tripulació serveix un deliciós àpat preparat a la barbacoa de a bord. Naveguem a vela de tornada cap a Roses.


INCLÒS EN EL PREU DE L’EXCURSIÓ:

Dinar: Bufet lliure de Barbacoa amb carns variades preparada a bord (Pit de pollastre, pinxos  i salsitxes del país), assortiment d'amanides fresques (amanida verda, amanida russa) amb pa i xíndria / meló de postres.

Aigua mineral amb i sense gas, Sangria, vi blanc, rosat i negre dels cellers Empordàlia, Fanta de taronja i de llimona, Coca Cola i Sprite gratuït, a voluntat durant el dinar.


Gaudiu d'una navegació silenciosa amb vela o a motor inoblidable, amb l’estabilitat i el confort d'un gran iot. Descobreix el fons marí amb els equips de snorkeling gratuïts a bord.Preu Adults: 56.00 €

Preu Nens (7 a 14): 28.00 €Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Adults: (*)
Indicar el número de Adultos.
Nens (7 a 14 anys):
Indicar el número de niños.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2024 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.