INICI EXCURSIONS Cap Norfeu en catamara i bany
Cap Norfeu en catamara i bany

Excursió a Cap Norfeu

en catamarà visió submarina i bany

De 15h30 a 18h00


Blaus de Roses
Vorejem el Port Pesquer, les platjes de Canyelles Petites i l’Almadrava, arribem després a la Punta Falconera on comença el Parc Natural del Cap de Creus, seguint per les cales Lladó, Murtra, Montjoi i la Pelosa.

El Cap Norfeu és una reserva natural integral, terrestre i marina. Forma part del Parc Natural del Cap de Creus i és un dels llocs més bells de tota la costa catalana. És d’una gran riquesa botànica, on els arbres més comuns són el pi i l'alzina, amb nombroses espècies d'ocells i animals aquàtics, en el que semblen sentir predilecció les balenes i dofins.

Una vegada arribem a la cala Pelosa, el catamarà fa mitja volta i ens dirigim a la Cala Murtra que, des de l’any 2009, posseeix el certificat ambiental europeu EMAS i l’internacional ISO 14.0001 de gestió mediambiental, fet que corrobora la qualitat de les seves aigües i de l’entorn pel gaudir dels visitants. Una vegada a la Cala Murtra, baixarem a les sales de visió del Catamarà per tal d'admirar aquest meravellós fons marí, quan tothom hagi vist el fons, ens fondejarem a la mateixa cala per a que tothom que vulgui es pugui banyar en aquestes aigües de color turquesa. El catamarà AQUARIUM II, disposa de dos grans tobogans de lo més divertits que fan que aquest bany de 40’ sigui inoblidable.Preu Adults: 26.00 €


Preu Nens (4 a 11): 18.00 €Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Adults: (*)
Indicar el número de Adultos.
Nens (4 a 11 anys):
Indicar el número de niños.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2021 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.