INICI EXCURSIONS Cap de Creus en catamara i bany
Cap de Creus en catamara i bany


Excursió a Cap de Creus

en catamarà visió submarina i bany

Dimarts de 09h30 a 13h30


Blaus de Roses
El Cap de Creus és un cap situat a l'extrem nord de la Costa Brava, al final d'una petita península que s'endinsa a la mar Mediterrània i que separa la badia de Roses, al sud, del golf del Lleó, al nord.

Comencem el viatge vorejant totes les precioses caletes del Parc Natural Cap de Creus, una per una, fent una súper visió submarina a la Cala Murtra. Al Cap Norfeu hi trobem la roca "El Gat" i, si el temps ho permet, entrem a la cova "El Tamariu". Seguim vorejant la costa, passant per la Punta de la Figuera, la badia de Cala Joncols, la badia de Cadaqués i ens dirigim després a la punta del Cap de Creus. Aquest cap és el punt més oriental de la península Ibèrica. L'àrea del cap pertany al terme municipal de Cadaqués, on és conegut també com a cap del Diable, i forma part del Parc Natural del Cap de Creus. Els sectors N i S de mar que el cap separa, són anomenats com a mar d'Amunt i mar d'Avall, respectivament.

Sobre el punt més pròxim a la punta, hi ha un far construït sobre els fonaments d'una torre de senyals romana, que a la baixa edat mitjana també va servir com a torre de guaita. Tot seguit donem mitja volta per entrar després a la badia de Port Lligat, on podem apreciar la Casa-museu Salvador Dalí des del catamarà, i a continuació entrem a la Badia de Cadaqués per poder contemplar des del vaixell aquest poble tan pintoresc. Una vegada vist el poble, ens dirigirem a una caleta i ens amarrarem a una boia per a que tothom que vulgui es pugui banyar durant 30 minuts aproximadament, utilitzant els nostres divertits tobogans.

Durada: 4h.


Preu Adults: 35.00 €


Preu Nens (4 a 11): 22.00 €Reservar activitat
Nom i cognoms: (*)
Entrada no válida
Data servei: (*)
Entrada no válida
Adults: (*)
Indicar el número de Adultos.
Nens (4 a 11 anys):
Indicar el número de niños.
e-mail: (*)
Entrada no válida
Telèfon:
Entrada no válida
Direcció:
Entrada no válida
Població:
Entrada no válida
Pais: (*)
Entrada no válida
Codi postal:
Entrada no válida
Comentaris:
Entrada no válida
seguretat seguretat
  Actualizar
Entrada no válida
Enviar 
 
© 2024 VIATGES DALSOL S.A. GC-95.